Ste pripravljeni na doR?

Program doR je celostna poslovna rešitev za vsa področja poslovanja sedaj tudi z možnostjo dolgoročne e-hrambe dokumentacije, ki jo zagotavlja naš nov partner.

Skladiščno poslovanje

Skladiščno poslovanje zajema celotno poslovanje in vodenje zalog po skladiščih, od naročanja dobaviteljem do izdaje blaga kupcem.

Fakturiranje

Fakturiranje zajema celotno poslovanje poslovnih knjig od izdanih do prejetih računov poslovnim partnerjem in fizičnim osebam vključno z davčno blagajno in E-računom.

Človeški viri

Upravljanje s človeškimi viri zajema celotno kadrovsko evidenco z registracijo časa, potnimi nalogi in plačnim sistemom.

Elektronska shramba

Elektronska shramba zajema obdelavo pošte, skeniranje in uvoze dokumentov ter v povezavi s fakturiranjem obdelavo le-teh.

Osnovna srestva

Osnovna sredstva zajemajo seznam osnovnih sredstev in drobnega inventarja, izračun amortizacije, popisne liste za inventuro in odtujitve.

Plačilni promet

V povezavi z ostalimi moduli omogoča obdelavo prejetih in izdanih plačil vključno s plačami in ostalim denarnim tokom.

V primeru povečanja vaših potreb, je program mogoče hitro in zelo enostavno nadgraditi!

Kadar koli se vaše poslovne potrebe spremenijo, lahko vaš program brez težav prilagodite svojemu poslovanju. Program raste skupaj z vašim podjetjem.

Modularen dizajn
Programska oprema je modularno zasnovana. To pomeni, da je vsak njen del lahko uporabljen za sebe ali jih povežemo v celoto. Program se lahko kupi v polni verziji ali po posameznih delih, odvisno od vaših poslovnih potreb - odločitev je vaša!
Individualna prilagoditev
Vsakemu poslovnemu subjektu, naj si bo malo ali veliko podjetje, gospodarska družba ali javni zavod, kot tudi vsakemu uporabniku znotraj subjekta, posvetimo potreben čas za individualno prilagoditev programa.
Varnost je na prvem mestu
Za varno uporabo programa je poskrbljeno s sistemom uporabniških pravic s katerimi lahko poljubno omejimo ali omogočimo dostop posameznega uporabnika do določenih podatkov (brisanje, vpisovanje, obdelava podatkov, dostop do določenih modulov itd.)

Sedaj lahko tudi v našem programu dolgoročno shranjujete vašo dokumentacijo samo še v e-obliki in tako vašemu podjetju omogočite popolno brezpapirno poslovanje.

V spodnjih povezavah si lahko preberete še več o sami e-hrambi in kako lahko naročite paket, ki bo najbolje ustrezal vam!

Ste se odločili za nakup ali zamenjavo vašega programa s programom doR?

Pri prehodu na naš program, poskrbimo, da kar najhitreje nadaljujete z delom, prav tako za vas opravimo tudi prenos podatkov!