POSLANSTVO
Dopika je usmerjena v zagotavljanje celovitih rešitev s področja informacijske tehnologije in računovodstva. S tem želimo podjetjem ponuditi storitve in produkte najvišje kakovosti in s tem prispevati k njihovi dodani vrednosti, rasti in razvoju.
Pri svojem poslovanju bomo delovali inovativno, komunikativno, profesionalno. Gradimo na dolgoročnih odnosih s svojimi strankami in jim nudimo podporo v smislu svetovanja in servisiranja. Delujemo po pravilih dobre prakse in po vseh zakonskih določilih.

 

VIZIJA
Svojim uporabnikom bomo zagotavljali visokokakovostne storitve in produkte s področja računovodstva in informatike, ki jih bomo negovali ter razvijali v skladu z novimi trendi in napredkom v tehnologiji.
Še naprej si bomo prizadevali za dobro sodelovanje s strankami in jim z upoštevanjem njihovih potreb in želja zagotavljali celovitost ponudbe na vseh področjih delovanja.
VREDNOTE
Našim strankam nudimo kakovostne, zanesljive in prilagodljive storitve na področju računovodstva in programiranja. Okolje v katerim delujemo je umirjeno, etično in stabilno.

 

Zakaj izbrati nas?

IZKUŠENOST
 Imamo dolgoletne izkušnje na področju razvoja programa in računovodstva. Naši zaposleni so odgovorni in redno obnavljajo ter nadgrajujejo svoje znanje.
BREZPAPIRNO POSLOVANJE
Možnost 100% brezpapirnega poslovanja. Zamudno iskanje po številnih rednikih je preteklost. Vsi dokumenti so vam vedno na voljo le z nekaj kliki.
ŠIROKA PALETA STRANK
Naš program uporabljajo podjetja iz javnega sektorja in gospodarstva. Primeren je za storitvene dejavnosti in proizvodnjo.
INIVIDUALNA OBRAVNAVA
Prilagajamo se potrebam posameznih podjetij in kljub temu zagotavljamo hiter odzivni čas. V primeru vprašanj smo vam vedno z veseljem na voljo.
POVEZANOST
Računovodstvo in razvoj programa je pod eno streho. To nam omogoča hiter napredek pri razvoju in sledenju spremembam.
ODLIČNA LOKACIJA
Nahajamo se na dostopni, mirni lokaciji v Mariboru. Možnost parkiranja pred našimi poslovnimi prostori.

ZA VAS SKRBIJO

Izkušena, zagnana ekipa programerjev in računovodij, ki vam je vedno na voljo.

SONJA KERMAT / DIREKTORICA

Vodenje računovodskega servisa je njeno poslanstvo že več kot 15 let. Raznovrstnost računovodskih in davčnih vprašanj strank računovodskega servisa so izzivi, ki izpolnjujejo njeno poklicno kariero že več kot 25 let in ji še vedno prinašajo veliko zadovoljstva, ko so strokovno pojasnjeni skladno z zakonodajo in v zadovoljstvo strank.

 

DARKO VOLLMAIER / PROKURIST

Programiranje je njegova strast. K zasnovi računovodskega programa, ki bi računovodskemu servisu in strankam, ki nimajo računovodskega znanja je pristopil na nekoliko drugačen način in tako zasnoval program, ki uporabnika vodi skozi poslovne dogodke. Kljub dolgi poslovni kilometrini mu je želje in potrebe strank implementirati v računovodski program, da so zadovoljeni vsi kriteriji varnosti in nadzora nad podatki ter upoštevane želje strank še vedno izziv in zadovoljstvo.

 

KOLEKTIV / SKUPAJ NAM JE NAJLEPŠE

V svojih vrstah imamo strokovnjake iz vseh področji programiranja in računovodstva. Smo motivirana, mala ekipa vedno obdana s pozitivno energijo. Naša glavna prioriteta je znanje, saj vam le tako lahko zagotavljamo zanesljivo računovodstvo in kakovostno svetovanje. Vsaki stranki nudimo prijazen in individualen pristop.